ПОЛТАВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ
НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Головна
Про нас
Публічна інформація
Викладачам
Студентам
Вступникам
Випускникам
Вступ до НУХТ
ЗНО
Дистанційне навчання
Виробниче навчання
Кваліфікаційні іспити
Стипендія
Блоки вибіркових дисциплін
Освітньо-професійні програми
ЗНО
Виховна робота
Гуртожиток
Скринька довіри
Студентське самоврядування
Онлайн-анкети
Кваліфікаційні іспити
Програма кваліфікаційного іспиту відповідно до освітньопрофесійної програми підготовки молодшого спеціаліста, до освітньо-професійної програми підготовки фахового молодшого бакалавра «Виробництво харчової продукції» спеціальності 181 Харчові технології
Програма кваліфікаційного іспиту відповідно до освітньопрофесійної програми підготовки фахового молодшого бакалавра "Зберігання, консервування та переробка молока" спеціальності 181 Харчові технології
Програма кваліфікаційного іспиту за освітнім кваліфікаційним cтупенем «молодший спеціаліст»/«фаховий молодший бакалавр» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми "Зберізання, консервування та переробка м’яса"