ПОЛТАВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Приготування солодких сінабонів!


Цю всесвітньо відому булочку з корицею сьогодні може спекти кожна людина, що любить готувати на своїй кухні та оздоблювати  страву різними начинками: горіхами, соусами і карамеллю. Але почнемо з класики. На прохання студентів групи 41-ТХ викладачка  Оксана Палаш 18 жовтня 2022 р  провела майстер-клас з приготування цієї смакоти і розкрила декілька секретів.

Коли з’явилася ця смачна булочка з корицею? Ця історія бере початок з 1985 року.  У сім’ї з Сієтлу (США) батько Річ і син Грег Комени вирішили вигадати  унікальний рецепт здобної булочки, яка стане найкращою у світі. Вони перерробували багато варіантів, і, нарешті, їм це вдалося. Вони почали  випікати булочки у вигляді невеликих рулетів, приправлених корицею та сирною начинкою.

Ділимося з вами фото з майстер-класу! Наступного разу чекамо кожного бажаючого відвідати майстер-клас! Ми маємо бути професіоналами своєї справи!